Fijne Vakantie!

Verveelt jouw kind zich in de vakantie?

Heb jij het gevoel dat jij je kinderen moet vermaken?

Hebben ze vaak onderling ruzie?

Zijn jouw kinderen niet voor het scherm weg te slaan, nemen Fortnight, de Playstation en de X-box de vakantie over?

Hebben jouw kinderen nergens zin in, zijn ze hangerig en niet vooruit te branden?

Heb je behoefte aan opvoed-inspiratie gedurende deze vakantie?

Zomervakantie is zo heerlijk; lekker uitslapen, niet moeten jagen ‘s ochtends, thuis een beetje hangen, pyjama dagen, veel buiten zijn.
Toch is het voor veel mensen niet altijd zo rooskleurig in de praktijk. In veel gezinnen werken beide ouders en is het een hele logistieke klus om invulling te vinden voor de kinderen tijdens deze 6 weken vrij.
En ook als je niet werkt en thuis bent, dan is de zomervakantie echt niet altijd even makkelijk. Je hebt misschien het gevoel dat je je kinderen moet vermaken.
Je vindt het vervelend als zij zich vervelen en je wilt niet dat ze de hele dag achter een scherm zitten.
Zo komt er veel druk op jouw schouders terecht. En nu is er in deze Corona tijd ook nog heel wat veranderd in de vakantieplanning van veel mensen.
Meer mensen hebben er voor gekozen om deze zomer thuis te blijven; een ‘staycation’, anderen kiezen voor een vakantie in eigen land.

DOE MEE en leer 10 praktische Positive Discipline opvoedtools voor een ontspannen vakantie met je kinderen.

In deze 2 uur durende online workshop ontdek je hoe je de COMMUNICATIE met je kind verbetert waardoor je beter SAMENWERKT en machtsstrijd voorkomt. Je leert hoe je je kind kunt MOTIVEREN en hoe je uitdagingen kunt gebruiken om samen OPLOSSINGEN te bedenken.

Deze ONLINE Zomerspecial Positive Discipline werd aangeboden in juli en wordt bij voldoende belangstelling nogmaals aangeboden in augustus. Laat ons weten dat je interesse hebt.

Onderwerpen

Het creëren van nieuwe routines, tijd doorbrengen met je kind, structuur aanbrengen, welke activiteiten, wat doet bemoediging, als de verveling toeslaat, schermtijd, kinderen die zich misdragen en nog veel meer…

Deelnemen?

Aanmelden gaat zo: neem contact op via het contactformulier en laat je belangstelling blijken. Bij voldoende aanmeldingen wordt deze workshop herhaald.

Maximaal 10 deelnemers per keer.

Deelname € 32,50 

2 gedachten over “Zomerspecial Positive Discipline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *