Deze keer wil ik graag wat aandacht besteden aan de verspreiding van Positive Discipline binnen Nederland en België. Ik krijg vaak de vraag hoe mensen meer kunnen leren over het werken met Positive Discipline buiten het lezen van het boek, werken met de toolkaarten en het lezen van Positive Discipline opvoedtips.

Daarom deze keer aandacht voor de opleiding voor professionals en cursussen voor ouders/opvoeders.

OPLEIDING
Ben jij een professional die werkt met ouders, heb je een eigen praktijk waarin je ouders helpt met opvoedingsvraagstukken, ben je coach, psycholoog, therapeut of gewoon iemand die graag anderen helpt? Is het misschien je droom om anderen te helpen en bij te staan in de opvoeding omdat je net als ik veel hebt gehad aan Positive Discipline? Of ben je een heel betrokken ouder en wil je graag meer weten over effectief opvoeden in één weekend?

In januari 2019, op de 19e & 20e wordt weer de korte opleiding tot Postive Discipline Parent Educator gegeven in Groesbeek (op een prachtige plek in de bossen). Je leert dan de Positive Discipline methode gebruiken met ouders en opvoeders die jij coacht. Je leert eenvoudig toepasbare principes voor de bevordering van zelfdiscipline en intrinsieke motivatie bij kinderen en jeugd in de vorm van tools, samenwerking en het verbeteren van wederzijds respect. Je krijgt inzicht in uitdagend gedrag en hoe je dat kunt oplossen, je leert gezinsoverleg toe te passen voor het leren van sociale en andere vaardigheden zoals empathie, communicatie, probleemoplossend vermogen, zelfdiscipline en verantwoordelijkheid. Door ervaringsgerichte activiteiten leer je je te verplaatsen in de wereld van het kind en te begrijpen wat werkt en wat niet. En je leert hoe je cursussen begeleidt voor ouders en opvoeders volgens Positive Discipline. Deze begeleiding is vervolgens ook 1 op 1 toe te passen.

Wil jij erbij zijn dan vind je hier de informatie en hoe je je kunt aanmelden.
Heb je interesse en vragen, neem dan contact met mij op.

CURSUS
Zit jij als ouder/opvoeder met de handen in het haar, kom je elke keer dezelfde problemen tegen, wil je weten hoe je moet reageren als je kind weer een woedeuitbarsting heeft of boos is, of ongehoorzaam of weer zijn kamer niet heeft opgeruimd en toch gewoon uit gaat… Doe dan mee aan een cursus Positive Discipline voor Ouders/opvoeders

Wil jij andere ouders helpen om effectief op te voeden? Of wil je dat zelf leren?
FacebookpinterestlinkedinmailFacebookpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *