Wat vinden anderen van Neda en Positive Discipline

OVER HET POSITIVE DISCIPLINE BOEK

Gisteren is het boek inderdaad bezorgd, bedankt!
Ik ben er met veel interesse, verbazing herkenning en plezier in aan het lezen.
Ik heb nog niet zo veel bladzijdes gelezen, maar ik ben er van overtuigd dat wij er veel aan zullen hebben. Na het lezen van hoofdstuk 1 is mij duidelijk geworden dat ik onbewust te toegefelijk ben en dat ik mijn kinderen hier niet mee help. Straf krijgen vindt mijn zoon verschrikkelijk, hij ervaart dit als een afwijzing. We geven niet vaak straf. Hij voelt zich vaak niet begrepen ook al neem ik elke dag ruim de tijd om naar hem te luisteren. Als ik probeer uit te leggen hoe ik het zie, vind hij dat ik niet goed geluisterd heb…..
ik denk dat de “vier stappen om samenwerken te bereiken” een hele goede manier zal zijn om wederzijds begrip te creëren.

Ik ben heel benieuwd naar het effect van positieve discipline.

[na een paar dagen schrijft Brenda:]

Ik heb hele fijne gesprekken gehad met mijn zoon, hij voelde zich gehoord en luisterde naar mij (wauw)! We konden op een goede manier samen reflecteren en mogelijke oplossingen bedenken. Het is ook een paar keer veel minder goed gegaan. Dat vond mij zoontje heel erg, maar ook daar over hebben we kunnen praten. Het zal tijd kosten maar we gaan de goede kant op…

Ik heb nog veel te lezen en te leren. Bepaalde stukken zijn zo herkenbaar het lijkt alsof ze over ons gaan.

groetjes Brenda

 

Lieve Neda, ik ben zo dankbaar dat jullie Positive Discipline naar Nederland hebben gehaald en voor nederlandse vertalingen hebben gezorgd. Bedankt!

Lisette

 

 

 

OVER DE CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN

“Er is bij mijzelf iets veranderd door deze cursus. Ik kan nu beter loslaten, en daardoor krijg ik meer “lucht”. Doordat ik verander, veranderen de anderen natuurlijk mee. Ik ben heel blij dat ik de cursus gedaan heb, de groep was fijn en de cursusleider (Neda) ook. Ze kon goed doorpakken als dat nodig was, maar was ook relaxed.”

Marjo Geurts

 

We gaan werken aan gezinsoverleg en ik ben heel benieuwd welk effect dat het gaat hebben. Neda heeft gezorgd voor een warme, veilige omgeving waar in vertrouwen met elkaar gewerkt kon worden.

Juni 2017

 

 

Wil je ook een recensie achter laten?

Ben je tevreden met het resultaat van alle geleerde kennis en opgedane ervaring? Zou je jouw ervaring willen delen? Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook de stap te nemen om echt resultaten te boeken en dat zou geweldig zijn!
Alvast hartelijk dank!
  • Wat was je grootste pijn/ probleem toen je bij me kwam?
  • Wat is het grootste leermoment van de cursus of training die je hebt gedaan, wat was voor jou het meest waardevol en zie je echt als het resultaat van mijn coaching?
  • Waarom zou je een ander aanraden om vooral met mij te gaan werken?

Recensie
* indicates required field

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 1mb.