Positive Discipline Parent Educator

Tweedaagse Opleiding voor professionals, ouders en opvoeders

Wil jij aan de slag met ouders en hun zelf een cursus Positive Discipline bieden? Heb jij een praktijk en werk je met ouders en wil je graag de fijne Positive Discipline methode integreren in je werk? Ben je een professional die veel met kinderen en/of ouders werkt? Ben je zelf een ouder/opvoeder en wil je graag op een intensieve en snelle manier veel leren? Doe dan mee aan deze opleiding tot Positive Discipline Parent Educator.

Deelnemers aan de opleiding leren:

  • Op onderzoek gebaseerde effectieve tools en technieken om aan ouders en opvoeders te leren hoe je vriendelijk en vastberaden kunt opvoeden.
  • Praktisch toepasbare manieren om zelfdiscipline en intrinsieke motivatie bij kinderen te bevorderen.
  • Samenwerking en wederzijds respect binnen het gezin versterken en inzicht krijgen en leren omgaan met uitdagend gedrag.
  • De waarde van de focus op het aanleren van sociale- en levensvaardigheden zoals empathie, communicatie, probleemoplossend vermogen, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
  • Door ervaringsgerichte activiteiten zich te verplaatsen in de wereld van het kind en te begrijpen wat werkt en wat niet.
  • Cursusbegeleiding voor ouders en opvoeders volgens Positive Discipline.
Online opleiding tot Positive Discipline Parent Educator

In maart 2022 zal ik de opleiding tot Positive Discipline Parent Educator online geven samen met collega Positive Discipline Trainer Valerie Ritchie.
Overzicht van de dagen van de opleiding, elke keer van 9 uur tot 12 uur in de ochtend
woensdag 16 maart 2022
vrijdag 18 maart 2022
zaterdag 19 maart 2022
woensdag 23 maart 2022
vrijdag 25 maart 2022

De kosten voor de online opleiding inclusief readers, materiaal, certificering en btw bedragen € 497,50, ervan uitgaande dat je het Positive Discipline boek al hebt.
Let op: heb je het Positive Discipline boek nog niet, dan kun je die hier aanschaffen of tijdens de opleiding kopen of laten meesturen met het materiaal.

Je kunt je hier aanmelden voor deze online opleiding.

Hier kun je de flyer met meer informatie downloaden.

 

Live opleiding tot Positive Discipline Parent Educator 

vrijdag 13 & zaterdag 14 mei 2022 in Groesbeek twee hele dagen – inschrijven kan via deze link

Download hier de flyer met informatie.

Deze opleiding geef ik samen met collega Positve Discipline Trainer Valerie Ritchie (The Parental Coach).

Tijdens de live opleiding verblijven we op het mooie Conferentieoord de Poort. Na inschrijving voor de opleiding via bovenstaande link ga je naar de website van de Poort om bij hun je arrangement te boeken voor je logies en (super lekkere) maaltijden en onbeperkt koffie/thee met koekjes. Zoek de betreffende opleidingsdata op hun site op en reserveer je arrangement. Voor november 2021 kun je hier je arrangement boeken bij de Poort.

Investering:

De kosten voor de opleiding inclusief readers, materiaal, certificering en btw bedragen € 497,50, ervan uitgaande dat je het Positive Discipline boek al hebt. Let op: heb je het Positive Discipline boek nog niet, dan kun je die hier aanschaffen of tijdens de opleiding kopen.

Verblijfskosten live opleiding
Tijdens de fysieke opleiding zijn je verblijfskosten afhankelijk van de kamerkeuze die je maakt voor de overnachting, zie hiervoor de website van Conferentieoord de Poort, waar we tijdens de opleiding verblijven.

Coronamaatregels live opleiding
Let op: Conferentieoord de Poort en wij houden ons aan de Coronamaatregels die de overheid stelt. In verband hiermee is het aantal deelnemers per keer beperkt.

Vragen?
Stuur een email met je vragen via de contactpagina of naar info@positivedisciplinenederland.nl

 

Positive Discipline in de Klas – opleiding tot Positive Discipline Classroom Educator

Tweedaagse Opleiding voor leerkrachten, professionals, schoolmaatschappelijk werkers, IB-ers en ondersteunend personeel

Deelnemers aan de opleiding:

  • Leren praktische tools: tools voor het aanleren van zelfdiscipline, het vergroten van de intrinsieke motivatie van leerlingen, het bouwen van goede relaties met en tussen leerlingen en het creëren van een klimaat in de klas dat academisch leren vergroot
  • Krijgen inzicht; in uitdagend gedrag in de klas, en effectieve manieren hoe hier tegelijk vriendelijk én vastberaden op te reageren
  • Worden bekrachtigd om klassenoverleg te gebruiken om belangrijke sociale en levensvaardigheden te leren zoals verantwoordelijkheid, probleemoplossende vermogens en empathie, en het vergroten van samenwerking en wederzijds respect in de klas

Data:
Precieze data nog niet bekend, waarschijnlijk najaar 2022. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht zodra verdere data bekend zijn, stuur mij dan een e-mail .

Inschrijven:
Inschrijven kan nadat precieze data bekend zijn.

Investering:
Opleidingskosten, inclusief (deels Engelstalig) materiaal (het Positive Discipline in the Classroom boek, de begeleidersgids en leerkrachtengids vol informatie en oefeningen), inclusief certificeringskosten en inclusief btw zijn € 490,-

Verblijfskosten
Tijdens de opleiding verblijven we op het mooie Conferentieoord de Poort, na inschrijving voor de opleiding boek je bij hun je logies en (super lekkere) maaltijden, incl onbeperkt koffie/thee etc.  De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de kamerkeuze die je maakt voor de overnachting. Dat doe je hier.

Coronamaatregels
Conferentieoord de Poort en ik houden ons aan de Coronamaatregels die de overheid stelt. In verband hiermee is het aantal deelnemers per keer beperkt.

Meer informatie
Klik op de button hiernaast voor het downloaden van de pdf met meer informatie

Vragen?
Stuur een email met je vragen via de contactpagina of naar info@positivedisciplinenederland.nl

Volgende data:
Stuur mij een e-mail om op de hoogte gehouden te worden.