Positive Discipline Parent Educator

Tweedaagse Opleiding voor professionals, ouders en opvoeders

Wil jij aan de slag met ouders en hun zelf een cursus Positive Discipline bieden? Heb jij een praktijk en werk je met ouders en wil je graag de fijne Positive Discipline methode integreren in je werk? Ben je een professional die veel met kinderen en/of ouders werkt? Ben je zelf een ouder/opvoeder en wil je graag op een intensieve en snelle manier veel leren? Doe dan mee aan deze opleiding tot Positive Discipline Parent Educator.

Deelnemers aan de opleiding leren:

  • Eenvoudig toepasbare gereedschappen voor de bevordering van zelfdiscipline en intrinsieke motivatie bij jonge mensen.
  • Samenwerking en wederzijds respect te verbeteren.
  • Inzicht verkrijgen in uitdagend gedrag.
  • De toepassing van gezinsoverleg voor het leren van sociale en andere vaardigheden zoals empathie, communicatie, probleemoplossend vermogen, zelfdiscipline en verantwoordelijkheid.
  • Door ervaringsgerichte activiteiten zich te verplaatsen in de wereld van het kind en te begrijpen wat werkt en wat niet.
  • Cursusbegeleiding voor ouders en opvoeders volgens Positive Discipline.

Data (deze zullen hopelijk live doorgaan op locatie):

24/25 september 2021 hele dagen – inschrijving kan via deze link
26/27 november 2021 hele dagen – inschrijving kan via deze link

Tijdens de fysieke opleiding verblijven we op het mooie Conferentieoord de Poort. Na inschrijving voor de opleiding via bovenstaande link ga je naar de website van de Poort om bij hun je arrangement te boeken voor je logies en (super lekkere) maaltijden en onbeperkt koffie/thee met koekjes. Zoek de betreffende opleidingsdata op hun site op en reserveer je arrangement. Voor september kun je hier boeken en voor november doe je dat hier.

Investering:

De kosten voor de opleiding inclusief readers, materiaal, certificering en btw bedragen € 467,50, ervan uitgaande dat je het Positive Discipline boek al hebt. Let op: heb je het Positive Discipline boek nog niet, dan kun je die hier aanschaffen of tijdens de opleiding kopen.

Verblijfskosten
Je verblijfskosten zijn afhankelijk van de kamerkeuze die je maakt voor de overnachting, zie hiervoor de website van Conferentieoord de Poort, waar we tijdens de opleiding verblijven.

Coronamaatregels
Let op: Conferentieoord de Poort en ik houden ons aan de Coronamaatregels die de overheid stelt. In verband hiermee is het aantal deelnemers per keer beperkt.

Meer informatie?
Klik op de button hiernaast voor het downloaden van de pdf met meer informatie

Vragen?
Stuur een email met je vragen via de contactpagina of naar info@positivedisciplinenederland.nl

Positive Discipline in de Klas – opleiding tot Positive Discipline Classroom Educator

Tweedaagse Opleiding voor leerkrachten, professionals, schoolmaatschappelijk werkers, IB-ers en ondersteunend personeel

Deelnemers aan de opleiding:

  • Leren praktische tools: tools voor het aanleren van zelfdiscipline, het vergroten van de intrinsieke motivatie van leerlingen, het bouwen van goede relaties met en tussen leerlingen en het creëren van een klimaat in de klas dat academisch leren vergroot
  • Krijgen inzicht; in uitdagend gedrag in de klas, en effectieve manieren hoe hier tegelijk vriendelijk én vastberaden op te reageren
  • Worden bekrachtigd om klassenoverleg te gebruiken om belangrijke sociale en levensvaardigheden te leren zoals verantwoordelijkheid, probleemoplossende vermogens en empathie, en het vergroten van samenwerking en wederzijds respect in de klas

Data:
8 en 9 oktober 2021

Daarna februari 2022, precieze data nog niet bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht zodra verdere data bekend zijn, stuur mij dan een e-mail .

Inschrijven:
Inschrijven kan via deze link.

Investering:
Opleidingskosten, inclusief (deels Engelstalig) materiaal (het Positive Discipline in the Classroom boek, de begeleidersgids en leerkrachtengids vol informatie en oefeningen), inclusief certificeringskosten en inclusief btw zijn € 490,-

Verblijfskosten
Tijdens de opleiding verblijven we op het mooie Conferentieoord de Poort, na inschrijving voor de opleiding boek je bij hun je logies en (super lekkere) maaltijden, incl onbeperkt koffie/thee etc.  De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de kamerkeuze die je maakt voor de overnachting. Dat doe je hier.

Coronamaatregels
Conferentieoord de Poort en ik houden ons aan de Coronamaatregels die de overheid stelt. In verband hiermee is het aantal deelnemers per keer beperkt.

Meer informatie
Klik op de button hiernaast voor het downloaden van de pdf met meer informatie

Vragen?
Stuur een email met je vragen via de contactpagina of naar info@positivedisciplinenederland.nl

Volgende data:
Stuur mij een e-mail om op de hoogte gehouden te worden.