Positive Discipline Parent Educator

Tweedaagse Opleiding voor professionals, ouders en opvoeders

Deelnemers aan de opleiding leren:

  • Eenvoudig toepasbare gereedschappen voor de bevordering van zelfdiscipline en intrinsieke motivatie bij jonge mensen.
  • Samenwerking en wederzijds respect te verbeteren.
  • Inzicht verkrijgen in uitdagend gedrag.
  • De toepassing van gezinsoverleg voor het leren van sociale en andere vaardigheden zoals empathie, communicatie, probleemoplossend vermogen, zelfdiscipline en verantwoordelijkheid.
  • Door ervaringsgerichte activiteiten zich te verplaatsen in de wereld van het kind en te begrijpen wat werkt en wat niet.
  • Cursusbegeleiding voor ouders en opvoeders volgens Positive Discipline.

Datum: Donderdag 10 en vrijdag 11 december 2020 a.s. Deelnemers maximaal 11 (op dit moment).

Inschrijven doe je hier

Tijdens de opleiding verblijven we op het mooie Conferentieoord de Poort, zij verzorgen de inschrijving voor deze opleiding, je boekt tijdens inschrijving tevens je logies en (super lekkere) maaltijden en onbeperkt koffie/thee met koekjes.

Investering:

De kosten voor de opleiding inclusief 3 readers, materiaal, certificering en btw bedragen € 467,50, ervan uitgaande dat je het Positive Discipline boek al hebt. Let op: heb je het Positive Discipline boek nog niet, dan kun je die hier aanschaffen of stuur een berichtje via de contactpagina om het boek op de opleiding te kopen.

De verblijfskosten zijn afhankelijk van de kamerkeuze die je maakt voor de overnachting, zie hiervoor de website van Conferentieoord de Poort, waar we tijdens de opleiding verblijven. Je kunt je hier inschrijven.

Coronamaatregels
Conferentieoord de Poort en ik houden ons aan de Coronamaatregels die de overheid stelt. In verband hiermee is het aantal deelnemers per keer beperkt tot 11.

Meer informatie?
Klik op de button hiernaast voor het downloaden van de pdf met meer informatie

Vragen?
Stuur een email met je vragen via de contactpagina of naar info@positivedisciplinenederland.nl

Eerstvolgende data Parent Educator:

Vrijdag 29 en zaterdag 30 januari 2021. Inschrijven hiervoor kan al via deze link. Deelnemers maximaal 11 (op dit moment).

Positive Discipline in de Klas – opleiding tot Positive Discipline Classroom Educator

Tweedaagse Opleiding voor leerkrachten, professionals, schoolmaatschappelijk werkers, IB-ers en ondersteunend personeel

Deelnemers aan de opleiding:

  • Leren praktische tools: tools voor het aanleren van zelfdiscipline, het vergroten van de intrinsieke motivatie van leerlingen, het bouwen van goede relaties met en tussen leerlingen en het creëren van een klimaat in de klas dat academisch leren vergroot
  • Krijgen inzicht; in uitdagend gedrag in de klas, en effectieve manieren hoe hier tegelijk vriendelijk én vastberaden op te reageren
  • Worden bekrachtigd om klassenoverleg te gebruiken om belangrijke sociale en levensvaardigheden te leren zoals verantwoordelijkheid, probleemoplossende vermogens en empathie, en het vergroten van samenwerking en wederzijds respect in de klas

Datum:
Zaterdag 13 februari en zondag 14 februari 2021.

Inschrijven doe je via deze link.

Investering:
Opleidingskosten, inclusief (deels Engelstalig) materiaal (het Positive Discipline in the Classroom boek, de begeleidersgids en leerkrachtengids vol informatie en oefeningen), inclusief certificeringskosten en inclusief btw zijn € 490,-

De verblijfskosten zijn afhankelijk van de kamerkeuze die je maakt voor de overnachting, zie hiervoor de website van Conferentieoord de Poort, waar we tijdens de opleiding verblijven. Je kunt je hier binnenkort inschrijven.

Inschrijven doe je hier:
Tijdens de opleiding verblijven we op het mooie Conferentieoord de Poort, zij verzorgen de inschrijving voor deze opleiding, je boekt tijdens inschrijving tevens je logies en (super lekkere) maaltijden, incl onbeperkt koffie/thee etc.

Coronamaatregels
Conferentieoord de Poort en ik houden ons aan de Coronamaatregels die de overheid stelt. In verband hiermee is het aantal deelnemers per keer beperkt tot 11.

Meer informatie
Klik op de button hiernaast voor het downloaden van de pdf met meer informatie

Vragen?
Stuur een email met je vragen via de contactpagina of naar info@positivedisciplinenederland.nl

Volgende data:
Zaterdag 13 februari en zondag 14 februari 2021. Inschrijven hiervoor kan via deze link.