Ga direct naar:

Positive Discipline Parent Educator

Tweedaagse Opleiding voor professionals, ouders en opvoeders

Wil jij aan de slag met ouders en hun zelf een cursus Positive Discipline bieden? Heb jij een praktijk en werk je met ouders en wil je graag de fijne Positive Discipline methode integreren in je werk? Ben je een professional of zorgverlener die veel met kinderen en/of ouders werkt? Ben je zelf een ouder/opvoeder en wil je graag op een intensieve en snelle manier veel leren? Doe dan mee aan deze opleiding tot Positive Discipline Parent Educator.

Deelnemers aan de opleiding leren:

  • Op onderzoek gebaseerde effectieve tools en technieken om aan ouders en opvoeders te leren hoe je vriendelijk en vastberaden kunt opvoeden.
  • Praktisch toepasbare manieren om zelfdiscipline en intrinsieke motivatie bij kinderen te bevorderen.
  • Samenwerking en wederzijds respect binnen het gezin versterken en inzicht krijgen en leren omgaan met uitdagend gedrag.
  • De waarde van de focus op het aanleren van sociale- en levensvaardigheden zoals empathie, communicatie, probleemoplossend vermogen, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
  • Door ervaringsgerichte activiteiten zich te verplaatsen in de wereld van het kind en te begrijpen wat werkt en wat niet.
  • Cursusbegeleiding voor ouders en opvoeders volgens Positive Discipline.

Data
21 & 22 november 2024 in Groesbeek, Nederland – inschrijven kan via deze link

Eerstvolgende training daarna is op 22 & 23 mei 2025 in Groesbeek, Nederland – inschrijven kan via deze link

Deze opleiding geef ik samen met collega Positve Discipline Trainer Valerie Ritchie van The Parental Coach.

Tijdens de live opleiding verblijven we op het mooie Conferentieoord de Poort. Na inschrijving voor de opleiding via bovenstaande link ga je naar de website van de Poort om bij hun je arrangement te boeken voor je logies, (super lekkere) maaltijden en onbeperkt koffie/thee met koekjes.

Investering:
De kosten voor de opleiding inclusief readers, materiaal en certificering bedraagt € 478 exclusief btw en verblijfskosten, ervan uitgaande dat je het Positive Discipline boek al hebt. Let op: heb je het Positive Discipline boek nog niet, dan kun je die hier aanschaffen of tijdens de opleiding kopen.

Verblijfskosten live opleiding
Tijdens de fysieke opleiding zijn je verblijfskosten afhankelijk van de kamerkeuze die je maakt voor de overnachting (dit zal tussen € 160 en €180 zijn). Zie hiervoor de website van Conferentieoord de Poort, waar we tijdens de opleiding verblijven. De link om je arrangement te boeken ontvang je van ons na inschrijving.

Registratieformulier
Hier vind je het registratieformulier.

SKJ punten
De tweedaagse training tot Positive Discipline Parent Educator is gecertificeerd door het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd). Je kunt bij de inschrijving aangeven of je gebruik wilt maken van het registreren van de 21 SKJ punten die aan deze opleiding is toegekend.

Vragen?
Stuur een email met je vragen via de contactpagina of naar info@positivedisciplinenederland.nl

Positive Discipline in de Klas – opleiding tot Positive Discipline Classroom Educator

Tweedaagse Opleiding voor leerkrachten, docenten, onderwijsprofessionals, schoolmaatschappelijk werkers, IB-ers en ondersteunend personeel

Deelnemers aan de opleiding:

  • Leren praktische tools: tools voor het aanleren van zelfdiscipline, het vergroten van de intrinsieke motivatie van leerlingen, het bouwen van goede relaties met en tussen leerlingen en het creëren van een klimaat in de klas dat academisch leren vergroot
  • Krijgen inzicht; in uitdagend gedrag in de klas, en effectieve manieren hoe hier tegelijk vriendelijk én vastberaden op te reageren
  • Worden bekrachtigd om klassenoverleg te gebruiken om belangrijke sociale en levensvaardigheden te leren zoals verantwoordelijkheid, probleemoplossende vermogens en empathie, en het vergroten van samenwerking en wederzijds respect in de klas

Deze opleiding geef ik samen met collega Valerie Ritchie van The Parental Coach.

Data 2024:
4 en 5 oktober 2024
, bij Conferentieoord de Poort, Groesbeek, inschrijven kan hier

De training daarna is 3 en 4 oktober 2025, bij Conferentieoord de Poort, Groesbeek, inschrijven kan hier

Het is ook mogelijk om deze training bij jou op school te komen geven aan het schoolteam of een gedeelte daarvan, neem daarvoor contact op met mij.

Investering:
Opleidingskosten, inclusief (deels Engelstalig) materiaal (het Positive Discipline in the Classroom boek, de begeleidersgids en leerkrachtengids vol informatie en oefeningen) en inclusief certificeringskosten bedraagt € 478, exclusief btw en verblijfskosten.

Verblijfskosten
De locatie voor de opleiding is Conferentieoord de Poort. Na inschrijving voor de opleiding boek je bij hun je logies en (super lekkere) maaltijden, incl onbeperkt koffie/thee etc.  De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de kamerkeuze die je maakt voor de overnachting (dit zal tussen € 160 en €180 zijn). Nadat het minimum aantal deelnemers is bereikt boek je hier je arrangement.

Inschrijven
Inschrijven kan hier.

Meer informatie
Klik op de button hieronder voor het downloaden van de pdf met meer informatie

Vragen?
Stuur een email met je vragen via de contactpagina of naar info@positivedisciplinenederland.nl

Training Positive Discipline voor ouders van Tieners

Ben jij al Positive Discipline Parent Educator en wil je graag cursussen specifiek voor ouders van tieners aanbieden, doe dan mee met de training Positive Discipline voor ouders van Tieners. We gaan in op deze specifieke levensfase en behandelen specifieke oefeningen voor ouders van tieners. Je gaat naar huis met een kant en klare cursus die je in je aanbod kunt opnemen.

Inschrijven via dit formulier, uiterste inschrijfdatum 29 januari 2025

Datum: 13 & 14 februari 2025

Locatie: Conferentieoord de Poort, Groesbeek, Nederland

Trainers: Neda Djavdan & Valerie Ritchie

Investering: € 349,- inclusief btw en materiaal (Nederlandstalig) en het Positive Discipline for Teens (Engelstalig) boek.
Exclusief arrangement (logies en maaltijden) bij de locatie

INSCHRIJVING ARRANGEMENT EN LOGIES via de link die jou wordt toegestuurd na inschrijving