Achter de schermen zijn wij met de Positive Discipline groep hard bezig en komen we elke week online bij elkaar om samen te praten over hoe wij ouders en leerkrachten ondersteunen en hoe we hen nog beter kunnen helpen in deze tijden. Ook hebben we het over de uitdagingen die we zelf ervaren met onze eigen kids thuis en bespreken we hoe we die met behulp van Positive Discipline tools aanpakken, het is fijn om die verbinding te voelen en elkaar te kunnen steunen.

Dit is een foto die we gisteren maakten met 11 van ons tijdens een van de overlegmomenten, we willen hiermee aangeven dat we met iedereen meevoelen en hart hebben voor kinderen en ouders en leerkrachten in deze periode.

Een aantal van ons geeft online cursussen Opvoeden met Positive Discipline, of thema-workshops of organiseert ‘Ouders helpen ouders’-sessies, anderen coachen of begeleiden vanuit hun praktijk of werk via telefoon of met behulp van online tools zoals Skype en Zoom gezinnen of ouders individueel. Sommigen zijn leerkracht en gebruiken de krachtige tools van Positive Discipline in het online begeleiden van hun klas of groepen of individuele leerlingen. Ook wordt Positive Discipline ingezet door het delen van tips en informatie en door het geven van live ondersteuning via sociale media.

Geplande persoonlijke lezingen, workshops en trainingsdagen zijn voorlopig opgeschoven naar ‘ergens na deze periode’. Maar er blijkt gelukkig verrassend veel mogelijk te zijn als je bereid bent om flexibel te zijn.

Wil jij graag contact met een van de Positive Discipline Parent Educators om te overleggen waar jij bij geholpen kunt worden, laat het me weten dan stel ik je voor aan iemand bij jou in de buurt. Klik hier om een bericht te sturen.

Ontvang je de gratis opvoedtips van Positive Discipline al via e-mail? Je kunt je daar hier voor opgeven.

Een kijkje achter de schermen
FacebookpinterestlinkedinmailFacebookpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *